Cadouri de Paști din partea Asociației Pentru Adevăr

Săptămâna Mare, premergătoare sfintelor sărbători de Paști, reprezintă un prilej pentru fiecare dintre noi să oferim bucurie, înțelegere și iubire celor de lângă noi. Câteva familii harnice, cu suflet mare, au venit în ajutorul Bisericii “Buna Vestire”. Oamenii au participat la îmbutelierea sticlelor cu apă sfințită pentru sărbătoarea Izvorului Tămăduirii. Impresionați de gestul lor, Asociația Pentru Adevăr le-a urmat exemplul și a făcut, la rândul său, o faptă bună. Astfel, membrii asociației au răsplătit altruismul și bunătatea, au oferit fiecărei familii cadouri și le-a făcut masa de Paști mai bogată. Oamenii au fost foarte emoționați de surpriză, ne-au urat sărbători fericite și ne-au invitat să participăm la o astfel de acțiune și anul viitor. Mulțumim și preotului paroh, Doru Sima, care a ajutat la organizarea evenimentului, a făcut posibilă această întâlnire și a adus bucurie în inimile oamenilor.

Categorie articol:

+40-239-611053