Misiunea noastra

Asociaţia “Pentru Adevăr” a fost înfiinţată in anul 2019, de către acţionarii societăţii care editează cotidianul “Obiectiv - Vocea Brăilei”, cu scopul de a organiza campanii umanitare, fie că vorbim de ajutorarea copiilor mai puţin norocoşi, a unor copii care se luptă cu boli grave sau victimele unui dezastru natural.

De precizat că, ziarul a coordonat de la înfiinţare şI până în prezent zeci de campanii, de fiecare dată având sprijinul altor ONG-uri, deoarece donaţiile nu se pot face în contul unui SRL.

Totodată, Asociaţia “Pentru Adevăr” militează pentru respectarea drepturilor constituţionale, libertatea de exprimare fiind prioritară, sprijinind şi lupta împotriva abuzurilor instituţiilor statului asupra cetăţenilor. În aceeaşi măsură, Asociaţia “Pentru Adevăr” militează şi pentru conştientizarea cetăţenilor cu privire la obligaţiile ce le revin într-o societate democratică. Prima campanie organizată şi coordonată de asociaţie a fost “Puneţi mâna pe o carte!”, derulată in toamna anului 2018, în Grădina Mare, la “Căsuţa cu cărţi”, locul unde sute de volume puteau fi citite gratuit de iubitorii de lectură..

Ai dreptul să hotărăşti cum vrei tu să fie cheltuiţi banii tăi! Impozitul tău!

Cât costă?
Nu te costă nimic.

Asociatia “Pentru Adevar” este o organizatie neguvernamentala, independenta, fara scop lucrativ, persoana juridica romana de drept privat, constituita prin hotarare judecatoreasca definitiva, inscrisa in Registrul Special al asociatiilor si fundatiilor sub nr.37/29.12.2017.

Conform statutului, Asociatia “Pentru Adevar” s-a infiintat in scopul realizarii unui complex de activitati sociale, culturale, educationale si manageriale, pentru ajutorarea persoanelor aflate in nevoie, dar si pentru a explora si dezvolta atitudinea civica in raport cu institutiile statului precum si in raport cu cetatenii care incalca normele unui stat de drept. Altfel spus, Asociatia are ca obiectiv principal apararea valorilor democratice, a drepturilor consfintite in Constitutia Romaniei, dar si respectarea obligatiilor corelative ce le revin cetatenilor romani.

+40-239-611053

Strada Mihai Eminescu 56, et 2, Braila